Home   Over de innoVaria

Over de innoVaria


De innoVaria
is een Autisme Innovatie Event, een middag waarbij er een variëteit te zien is aan innovatieve zorgverlening en techniek! Dit alles in het kader van ADHD en autismezorg. Ooit al eens een drone-demonstratie willen zien? Of eens willen ervaren hoe robots emoties uitbeelden? Misschien ben je professional en heb je juist interesse in wat er aan zorgverlening en innovatieve therapiën en hulpmiddelen mogelijk zijn voor de doelgroep?  Nou, dan mag je dit evenement niet missen!

Personen met een vorm van autisme hebben soms aanleg voor techniek en personen met bijvoorbeeld ADHD zijn vaak heel creatief in het bedenken en gebruiken van techniek. Dit met elkaar delen is geweldig! Ook kan techniek ondersteunend zijn in de zorg en is het interessant om nieuwe en verbeterde innovatieve zorgverlening tegen te komen.

Van therapie met hulphonden tot en met behandeling en individuele begeleiding op maat. De koepelorganisatie Stichting Klimkoord laat het graag zien aan iedereen die interesse heeft in de doelgroep autisme/ADHD. Op deze dag kunnen mensen met en zonder autisme ook elkaar ontmoeten in de interessante wereld van techniek!

>> Foto impressie<<

Homepage voor het symposium

<<<<
Uitstel innoVaria wegens het Corona virus!

Alle events met externe bezoekers die in de Campus van Priva plaatsvinden worden tot nader order geannuleerd vanwege het risico’s dat een Corona-besmetting met zich mee kan brengen. Dit geldt ook voor de InnoVaria die op 28 maart zou gaan plaatsvinden.

Er zjn ook grote risico’s, gezien vanuit de verantwoordelijkheid van Stichting Klimkoord omdat er ook vele zorgverleners zijn die de bijzondere autisme-techniek-dag en informatiemarkt willen bezoeken of daar een bijdrage aan leveren. We willen niet het risico lopen dat we alle zorgverleners binnen moeten houden na een mogelijke besmetting! Dan kunnen veel gezinnen die zorg krijgen, ook daar de dupe zijn.

Priva en Stichting Klimkoord hebben daarom gezamelijk besloten de innoVaria tot nader order te annuleren en op een later moment weer in te plannen.
<<<<<

Dus kom langs en zet het in je agenda! 
Datum: 28 maart 2020  Geannuleerd tot nader order
Locatie: Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier.
Tijdstip: 13:00 – 17:00 uur.
Toegang gratis.

Vooraanmelden graag, maar is niet verplicht!