Home   Sprekers

Sprekers

Er zijn weinig sprekers, maar er is vooral veel te doen! Maar enkele interessante lezingen mogen natuurlijk niet missen! De lezingen worden kort gehouden, ongeveer 30 min. zodat er tijd is om interactief in gesprek te komen met elkaar.

  • 14:00 uur- Vragenvuur aan Paula Zandstra (zorgprofessional en ervaringsdeskundige)
   Een interactief moment voor als u opvoedvragen heeft, vragen over omgaan met school, vragen over autisme, trainingen, het aanbod van Stichting Klimkoord en wat u maar wil!We laten een korte presentatie zien over autisme in de praktijk en welk soort vragen we binnen Stichting Klimkoord allemaal krijgen. Daarna kunt u interactief al uw vragen stellen die u heeft en wordt er een antwoord gegeven of opgezocht. Paula Zandstra kent ook vele zorgverleners en het ADHD en Autismenetwerk goed en kan daardoor zorgen dat de juiste persoon diezelfde middag nog gevonden kan worden voor het vinden van antwoorden.
  • 15:00 uur – Presentatie Dierondersteunde therapie – (Hulphond Nederland)
   Wat voor vormen van dier ondersteunde therapie bestaat er?  
   Hoe zet je dieren in om een therapeutisch doel te bereiken?
   Welke rol heeft de therapeut, de zorgvragen en de omgeving?
   Ontdek het in deze workshop: Dierondersteunde therapie
  • 16:00 uur – Autisme en familieopstellingen
   Ontdekken hoe jij je verhoudt tot het fenomeen autisme. Wat laat het zien, roept het op in jou als ouder, professional of aan jou zelf met de diagnose? Kom naar de interactieve lezing: autisme en familieopstellingen.Lianne Kortleve
   Energetisch & systemisch begeleider
   Aangesloten bij Stichting Klimkoord.
 • 14:00-16:15 uur – Autisme en gamen – doorlopend in de Coder Dojo – locatie Kantine
  Wat is de invloed van de computer en gamen als het gaat om autisme? Hoe ga je gameverslaving tegen en wat is er zou zo fijn aan gamen? Kom een half uurtje interactief in gesprek hier over bij de Coder Dojo Westland! Maar kijk er ook eens naar het plezier en talenten van de kinderen die graag leren programmeren!