Home   Over de innoVaria

Over de innoVaria


De innoVaria
is een Autisme Innovatie Event, een middag waarbij er een variëteit te zien is aan innovatieve zorgverlening en techniek! Dit alles in het kader van ADHD en autismezorg. Ooit al eens een drone-demonstratie willen zien? Of eens willen ervaren hoe robots emoties uitbeelden? Misschien ben je professional en heb je juist interesse in wat er aan zorgverlening en innovatieve therapiën en hulpmiddelen mogelijk zijn voor de doelgroep?  Nou, dan mag je dit evenement niet missen!

Personen met een vorm van autisme hebben soms aanleg voor techniek en personen met bijvoorbeeld ADHD zijn vaak heel creatief in het bedenken en gebruiken van techniek. Dit met elkaar delen is geweldig! Ook kan techniek ondersteunend zijn in de zorg en is het interessant om nieuwe en verbeterde innovatieve zorgverlening tegen te komen.

Van therapie met hulphonden tot en met behandeling en individuele begeleiding op maat. De koepelorganisatie Stichting Klimkoord laat het graag zien aan iedereen die interesse heeft in de doelgroep autisme/ADHD. Op deze dag kunnen mensen met en zonder autisme ook elkaar ontmoeten in de interessante wereld van techniek!        Klik hier voor het dagprogramma.

>> Meer foto impressies<<

Dus kom langs en zet het in je agenda! 
Datum: 1 april 2023
Locatie: Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier.
Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur.
Toegang gratis, graag wel aanmelden!

Uitnodiging innoVaria – Video